Angelina Jolie folosește unt de shea

https://i0.wp.com/3.bp.blogspot.com/_FccBxiGGfgE/RtMR0cR4A1I/AAAAAAAABoM/GNLyf914OKA/s320/angelinajolie_eneferma_250_01.jpg

Considerată una dintre cele mai seducătoare și mai îngrijite vedete din showbizul internațional, actrița Angelina Jolie a mărturisit că își menține frumusețea cu tratamente cât se poate de obișnuite și care nu-i afectează bugetul. „Folosesc produse de înfrumusețare accesibile oricui. Detest să arunc cu banii pe tot felul de pomezi care nu au niciun fel de efect, dar costa o avere. Cremele pe care eu le cumpăr sunt foarte ieftine și extrem de bune pentru tipul meu de piele. Nu văd de ce trebuie să cheltui o avere ca să arați bine, atunci când există produse excelente la preturi foarte mici”, a explicat vedeta hollywoodiană. Jolie utilizează creme de fata și loțiuni de corp al căror preț este intre 9 și 12 dolari bucata.

Frumoasa actriță este fidelă cremelor cu miere și unt de shea, acesta din urmă având proprietăți hidratante si fiind extrem de benefic pentru tratarea pielii uscate, a petelor roșii de pe fața, a cicatricilor și a ridurilor.

Angelina folosește în mod special loțiunea de corp Shea Butter body Lotion, care costa 12 dolari, și crema de baie Shea Terra Nubian Honey Shower Creme, de 9 dolari. Drept recunoștință că Jolie cumpără produsele respective, compania de cosmetice care le fabrică a decis ca 50 de cenți proveniți din fiecare vânzare a cremelor sa fie donați copiilor săraci din Etiopia, țară unde s-a născut Zahara, unul dintre copiii adoptați de actrița americană. „M-a impresionat foarte mult gestul companiei. Oricum sunt înnebunită după aceste produse, dar acum, cu siguranță, m-au câștigat de client pentru totdeauna”, a spus Jolie, care a dezvăluit că devine foarte agitată atunci când cheltuie mai mult decât și-a propus. „Dacă depășesc suma pe care mi-am propus să o dau la shopping, mă simt foarte agitată , pentru că îmi dau seama că nu mi-am putut controla impulsul de a achiziționa cât mai mult de prin magazine. Însă cel mai rău mă enervez pe Brad, pentru că el este mană largă la shopping și dă multi bani pe toate prostiile”, a adăugat ea.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/angelina-jolie-se-da-cu-creme-ieftine-34677.html

Reclame